ISO 9001 és ISO 22000 minőségirányítási megbízott

Képzés kódja: 6100/128

A képzés az ISO 9001 és az ISO 22000 irányítási rendszer bevezetéséért és működtetéséért felelősök számára ajánlott.

Célja
olyan szakemberek képzése, akik önállóan képesek lesznek a gyakorlatban bevezetni és működtetni a minőségirányítási- és élelmiszerbiztonsági rendszert.

Tematika

-      Az integrált irányítási rendszer értelmezése. Az ISO 9001:2009 és az ISO 22000:2005 szabvány előírásainak értelmezése. Auditálás alapkövetelményei

-      Az auditálás alapelveinek megismerése Az auditálás lépései I. Az auditálás: célja, alapfogalmai, fajtái

-      Kapcsolódó szabványok (ISO 19011, ISO 9001, ISO 22000)

-      Feladat: folyamatszemléletű auditterv összeállítása, integrált auditok tervezése

-      Az auditálás alapelveinek megismerése Az auditálás lépései II. Az auditok tervezése, lebonyolítása.

-      Feladat: integrált auditterv összeállítása, auditok tervezése

-      Az auditok elvégzésének első lépése: dokumentáció felülvizsgálat

-      Feladat: mintadokumentáció felülvizsgálata nem megfelelőségek megállapítása

-      Az auditálás alapelveinek megismerése Az auditálás lépései III. Az auditok elvégzésének második lépése: helyszíni audit

-      Feladat: audit szituációk, auditálási technikák, konfliktuskezelés

-      Az auditálás alapelveinek megismerése Az auditálás lépései IV. Az auditok elvégzésének harmadik lépése: auditjelentés készítése

-      Feladat: auditjelentés, nem megfelelőségi jelentés, helyesbítő-megelőző intézkedések elkészítése

-      Írásbeli vizsga


Részvételi feltétel

Középfokú végzettség


Képzés kategória

Élelmiszerbiztonság

Képzési napok száma

3 nap
Dátum Netto ár + 27% ÁFA Helyszín
Igény szerint kerül szervezésre 135.000 FT Online
165.000 FT Budapest
Központi képzéseinket - minimum 6 fő résztvevő esetén - online formában, vevői igény szerint tantermi képzésként minimum 8 fő esetén valósítjuk meg.
5 fő felett költséghatékonyabb a Megbízóhoz kihelyezett képzés! Kérje személyre szabott árajánlatunkat!