MEGÚJULÓ ENERGIA DIREKTÍVA: ISCC ÉS ISCC PLUSZ


 

MEGÚJULÓ ENERGIA DIREKTÍVA:
ISCC ÉS ISCC PLUSZ
 

Az Európai Unió minden EU-tagállam számára kötelező paramétereket hozott létre a biomassza fenntartható előállításához és feldolgozásához a Megújuló Energia Direktívájában (Renewable Energy Directive - RED) - EU-RL 2009/28/EC). A Nemzetközi Fenntarthatósági és Szén-dioxid-kibocsátási Tanúsítvány (International Sustainability Carbon Certification - ISCC), igazolást nyújt a cégek számára a biomassza és a bioenergia tanúsításhoz. A biomasszából történő energia- és üzemanyag-termelés egy új megközelítés a világ energia- és üzemanyag- ellátásának biztosítására. 

A TANÚSÍTÁS ELŐNYEI:

  • Tanúsítható a bio-üzemanyagok és a bioenergia termelésére használt fenntartható biomasszák az ellátási lánc minden szintjén. A fenntarthatóság tanúsítása nélkülözhetetlen a piaci pozíció megtartásához.
  • Az ISCC Plus tanúsításon keresztül nyújtott szolgáltatás új és alternatív lehetőséget kínál a termelők, feldolgozók, kiskereskedők, és nagyvállalatok számára, hogy demonstrálhassák elkötelezettségüket az ellátói láncuk fenntartható menedzselése iránt.
  • Az ISCC tanúsítás megkönnyíti mind a nemzeti, mind a nemzetközi kereskedelmet, növeli a piaci hatékonyságot.

 

ISCC és ISCC plusz rendszerek bemutatása

ISCC és ISCC plusz felkészítésre itt kérhet árajánlatot

ISCC és ISCC plusz képzésre itt jelentkezhet