Szolgáltatásaink

A szervezetfejlesztés olyan fejlesztési tevékenység, amelynek célja, a szervezet fejlődésének elősegítése, hogy javítsuk a szervezet problémamegoldó és megújulási folyamatait, elsősorban a szervezet kultúrájának hatékonyabb menedzselésén keresztül, különös tekintettel az állandó vagy alkalmi team munkára, valamint csoportok közötti kultúrára.

Az emberközpontú szervezetfejlesztés szellemével és módszereivel segítjük partnereinket abban, hogy képessé váljanak hatékonyabbá, gazdaságilag sikeresebbé és emellett emberibbé tenni az életük és munkájuk színteréül szolgáló szervezeteket.

Fő tevékenységünkként részt veszünk vezető hazai vállalatok jövőképének, stratégiájának kialakításában, szervezetfejlesztésében és kultúraváltásában, és hozzásegítjük ezeket a vállalatokat az átalakulás, a változások sikerének menedzseléséhez.

Mit teszünk a Szervezetfejlesztés területén?

  • Helyzetfeltárást végzünk, elemezzük a szervezet jelenlegi működését, erősségeit, gyengeségeit.
  • A helyzetfelmérés alapján meghatározzuk a fejlődéshez szükséges lépéseket.
  • A vezetéssel kialakítjuk az elérendő jövőképet, és segítünk ennek az egész szervezetben történő elterjesztésében, elfogadásában.
  • Vállalati szintű a jövőkép- és stratégialebontást végzünk a szervezet különböző szintjeire, egységeire, segítjük az akciótervek meghatározását és megvalósítását.
  • Aktívan segítjük a vezetést a szervezet egészének változását érintő folyamatok irányításában. Tudatos lépésekkel kialakítjuk a hatékony szervezeti kultúrát, egyesülések esetén segítjük a kultúrák összehangolását célzó folyamatokat.
  • Személyes tanácsadással támogatjuk a vezetőket (executive coaching) abban, hogy minél eredményesebben vigyék véghez a változtatási folyamatokat.

További információkért keresse munkatársunkat: Katona László-t.

Telefon: 06-1/237-1330, 06-30-9708-849

E-mail: l.katona@ttq.hu