• 2023-01-26

A T&T Quality Kft. IFKA regisztrált tanácsadó lett


A T&T QUALITY KFT. IFKA
REGISZTRÁLT TANÁCSADÓ LETT 

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. (röviden: IFKA) 1990 óta van jelen a magyarországi gazdasági, fejlesztési, kutatási és innovációs közéletében.
Az IFKA kezelésébe tartozik többek között a „GINOP-1.1.4-16 Magyar Multi Program I. - A kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások azonosítása, felmérése, motiválása, fejlesztési igényeik meghatározása” című kiemelt projekt, mely keretében mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztését segíti minősített szakértői adatbázis segítségével.
A Magyar Multi Program a vállalatok egyedi fejlődéséhez járul hozzá, jelentős pénzügyi erőforrások és testre szabott szakmai támogatás biztosításával. A program célja a hazai vállalatok megerősítése, a mennyiségi növekedés mellett a minőségi, nemzetközi összehasonlításban is versenyképes növekedés ösztönzése által.
A nagy növekedésű, ígéretes vállalkozások kiválasztásán, előminősítésén és szakmai támogatásán túl, egy minősített szakértői rendszer is létrehozásra került. A szakértői szolgáltatók kiválasztása előre meghatározott szempontrendszer alapján történik, négy fő szakértői csoporton belül összesen 22 szakértői kategóriában.


A T&T Quality Kft. a menedzsment rendszerek (ISO 9001 – ISO 14001 – ISO 45001 – ISO 50001 – ISO 17025 – ISO 13485) tanácsadásával és képzésével foglalkozó szakértői kategóriában szerezte meg az IFKA regisztrációt.

T&T IFKA regisztrációjának igazolása

IFKA által támogatott tanácsadási – képzési lehetőségeket itt lehet megtekinteni

A Magyar Multi Program leírása itt találhatóVissza

Üzenet