Cégünkről

T&T Quality Engineering Kft. a termék előállításban, kereskedelemben és a szolgáltatói szektorban megszerzett minőség –környezet-munkabiztonság- információ és élelmiszerbiztonság irányítási ismeretekkel rendelkező, kiemelkedő felkészültségű szakemberek által létrehozott magyar vállalkozás, mely 1993 óta dolgozik a minőségfejlesztés és minőségirányítási képzés területén.

Az első fontosabb tanácsadási feladatunk az Opel Hungary Magyarország Kft. felkészítése volt, mely során nemcsak szakértelmünkkel segítettük a felkészülést, hanem tapasztalatot is gyűjthettünk a világ élvonalába tartozó munkaszervezési módszerekről és filozófiáról.

  • Több mint 600 bevezetett és tanúsított minőségügyi, környezetirányítási, információbiztonsági, munkabiztonsági és élelmiszerbiztonsági rendszer tapasztalataival rendelkezünk. Büszkék vagyunk arra a tényre, hogy autóipari tanácsadás területén (QS 9000, VDA, IATF 16949) piacvezetők vagyunk.

  • Több Megbízónál környezetvédelmi, minőségügyi, környezetirányítási munkatársi tevékenységet is ellátunk.

  • Audi Motor Hungária Kft., Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Magyar Suzuki Zrt., Opel Szentgotthárd Kft. és több mint 700 féle autóipari beszállítói oktatási referenciával rendelkezünk. 2022. évi képzéseinken közel 4000 hallgató vett részt, a vevői elégedettség átlagos mértéke 95% -os volt.

  • Engedélyezett képző Intézmény vagyunk, így több képzési programunk ára visszaigényelhető az Európai Uniós pályázatokból  és egyéb hazai támogatásokból.

  • Rendszeresen figyeljük és elkészítjük az autóipari követelményrendszerek (VDA Kézikönyvek, QS 9000 Kézikönyvek, OEM kiadványok) magyar nyelvű oktatási anyagát.

  • Q-DAS felhasználói konferenciákat, valamint a tanúsító testületekkel, szakmai szervezetekkel, az EOQ MNB Gépjármű Szakbizottságával közösen autóipari beszállítói konferenciákat szervezünk.

  • A minőségügyi és az autóipari rendszerekhez kötődő, világviszonylatban is nagy fejlesztő cégek szoftvereinek értékesítésével, installálásával, oktatásával és napra készen tartásával is segítjük az integrált irányítási rendszereket alkalmazó vállalatokat.

  • A humán erőforrás, a szervezet és a munkatársak képességeinek, személyiségének fejlesztése- minél hatékonyabb felhasználása érdekében szervezeti kultúra felmérő és fejlesztő projektekben is részt veszünk, melyekben egyén, kézség és szervezetfejlesztő tréningeket tartunk.

  • 1998 – ban tanúsíttattuk először saját minőségirányítási rendszerünket, melyet azóta is folyamatosan fejlesztünk.

            Cégünk DET NORSKE VERITAS által kiállított minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal rendelkezik, és tagja a Minőségügyi Tanácsadók Szövetségének.

Üzenet