ISO/IEC 27001:2022 Információbiztonság, ISO/IEC 27701:2019 Adatbiztonság, TISAX


Az információbiztonság kritikus jelentőségét tovább erősíti, hogy az technológiai fejlődés gyorsasága fokozódó adatforgalommal párosul, így a megfelelő védelmi intézkedések nélkül a vállalatok digitális környezet sérülékennyé válhat. Az aktuális kihívások, mint a kiberfenyegetések és adatvédelmi aggályok, alapvetően érintik az egyének és szervezetek stabilitását, ezért az biztonság megőrzése elengedhetetlen a fenyegetések elleni hatékony védelem és a bizalmas adatok integritásának és hozzáférhetőségének fenntartása érdekében.

Miben tudunk Önnek segíteni?

  • Irányítási rendszerek kiépítése, fejlesztése, belső auditálása
  • Képzések (kontakt és e-képzések kihelyezett és nyitott formában)
  • Személyre vagy szervezetre szabott, egyedi kontakt vagy e-képzések
  • Irányítási rendszer működtetését támogató szoftverek (t-method és Q-das) licenc értékesítés és bevezetés támogatása


Miért mi adjuk Önnek a legjobb megoldást?

  • Cégünk, a T&T Quality Kft. több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik képzés és tanácsadás területén
  • Elégedett, visszatérő partnereink által igazolt magas minőségi és szakmai színvonal
  • Minden szakterületre az adott területre specializálódott, több 10 éves gyakorlattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk
  • Képzések, tanácsadások, auditálások terén hosszú évek alatt kifejlesztett, gyakorlatorientált, hatékony módszereket alkalmazunk
  • Partnereink igényeihez igazodva, rugalmas, gyors, hatékony szervezési módszerekkel dolgozunk
  • Naprakész és teljes kínálattal állunk partnereink szolgálatára


Mit kínálunk Önnek?

Tanácsadás és képzés az alábbi területeken:
Információbiztonsági Irányítási Rendszer (IBIR) 

Information Security Management System (ISMS) 

Segítséget nyújt a digitális környezetben való hatékony működésben, az információbiztonsági folyamatok tervezésében, végrehajtásában és folyamatos fejlesztésben. A segítségével a vállalatok hatékonyan azonosíthatják és értékelhetik az információikat érintő kockázatokat, és ennek alapján kidolgozhatják a megfelelő biztonsági intézkedéseket. Támogatást nyújt az üzletmenet-folytonosság és a szolgáltatások stabilitásának fenntartásában, miközben elősegíti az ügyfelek és üzleti partnerek bizalmának erősítését a biztonságos adatkezelés révén. Segít megfelelni a jogszabályi előírásoknak. 


Szolgáltatásaink:

● ISO/IEC 27001:2022 Információbiztonsági Tanácsadás: Segítünk egy olyan Információbiztonsági Irányításirendszer kialakításában, amely implementálja a legkritikusabb adatbiztonsági kontrollokat, kockázatalapú megközelítésen alapul, és garantálja a jogszabályi megfelelést. 

● TISAX® Tanácsadás: Segítünk a vállalatnak felkészülni a katalógus szerinti TISAX® (Trusted Information Security Assessment Exchange) Auditra. Amely az autóipar számára egyre inkább alapkövetelményként jelenik meg.

● GDPR és Adatvédelmi Tanácsadás: Segítünk implementálni a vállalt működésében azokat a adatvédelemmel kapcsolatos jó gyakorlatokat (szabályozásokat, folyamatokat), melyek segítenek megfelelni az adatkezeléssel kapcsolatos nemzetközi és nemzeti szabályozások minden szintjének.További információ:

Németh Fanni
Üzletágvezető
Telefon: +36 30 231 5213
E-mail: f.nemeth@ttq.hu

Üzenet