Segítségnyújtás a képzési tervek összeállításához

Partner szervezeteink minőségügyi/ HR vezetői számára segítséget nyújtunk abban, hogy

  • a szervezetnek az új beszállítói láncba ( új vevő) való bekapcsolódásához meghatározásra kerüljenek a munkatársak szükséges kompetenciái
  • a vonatkozó szabályozások ismeretében az aktuális változtatásokról tájékoztatást adunk a szervezeteknek és segítjük a munkatársak fejlesztési tervének összeállítását
  • a vonatkozó szabvány és vevői előírások ismeretében javaslatot teszünk a képzési terv összeállításához

Képzések - Oktatási módszereink

A humán erőforrások fejlesztése elsőrangú feladat. A hatékonyabb munkához mind a gondolatébresztésre, új ötletekhez inspirációra, mind az azonnal alkalmazható ismeretekre szükség van. Felgyorsult világunkban többre van igényünk, mint egyszerű megértésre, alkalmazni kell tudnunk a tanultakat.

Képzéseinken a legtapasztaltabb szakembereink adják át tudásukat. Nem elégszünk meg az elmélettel, oktatásaink kifejezetten a begyakorlásra összpontosítanak. Gyakorlatorientált oktatásainkon a résztvevők alkalmazható tudást kapnak.

Képzéseink, tréningjeink nem csak önálló oktatási egységként, hanem egy fejlesztési, fejlődési folyamat részeként is alkalmazhatóak. Amennyiben a megrendelt és lebonyolított képzés hasznosnak bizonyul a megrendelő számára és a képzésen bemutatott módszerek alkalmazására igény merül fel, a továbblépés több szintből állhat. A képzés közvetlen folytatásaként workshopot ajánlunk. A workshop a megbízónknál kihelyezett formában valósul meg, ahol a témától függő időtartamban és terjedelemben a szervezetre szabott elvárások szerinti probléma felvetés, ötletbemutatás és megoldás keresés történik a tréner vezetésével. Ebben a fázisban már tényleges megoldási javaslatok, alkalmazások is születhetnek a tréningeken tanultak alapján.

Képzési és tréning politikánk

A T&T Quality Engineering Kft. legfőbb feladatának azt tekinti, hogy a legjobb képzést, szolgáltatást nyújtva a magyar vállalatoknak, intézményeknek, szervezeteknek megteremtse azt a lehetőséget, hogy sikeressé váljanak. Partnereink öröme a mi örömünk, sikereik a mi sikerünk is. Nem egyszerűen oktatók és tanácsadók vagyunk, hanem szövetségesek és partnerek abban, hogy elképzeléseik és célkitűzéseik megvalósuljanak.

Küldetésünk véghez vitele során folyamatosan figyelemmel kísérjük vevőink jelenlegi és jövőbeni elvárásait, észrevételeit, a képzéseinkre vonatkozó szakmai elvárásokat és törvényi előírásokat, és ezeket a képzéseink összeállításakor legfontosabb bemeneti információjaként kezeljük.

A képzések folyamatos fejlesztése érdekében:

  • magunkon is alkalmazzuk azokat a módszereket, amelyeket vevőinknek tanácsadóként, képzőként átadunk
  • képzéseink, tréningjeink minőségét úgy határozzuk meg, hogy az mind vevőink igényének, mind belső meggyőződésünknek megfeleljen
  • képzéseink, tréningjeink hatékonyságát minden alkalommal mérjük és a mérési eredményeket felhasználjuk a képzések továbbfejlesztésekor.

Képzési formák

Képzéseinket két formában tartjuk meg:

Központi képzések. A központi szervezésű képzéseink budapesti, illetve megfelelő számú jelentkező esetén vidéki helyszínen évente két alkalommal, tavaszi és őszi időpontokban kerülnek meghirdetésre. Ezt a képzési formát azok a partnereink választják, akik az egyes képzésekre két - három főt iskoláznak be. A központi szervezésű képzések időpontjait és árait honlapunkon a képzések leírása után találhatja meg, vagy amennyiben megírja nekünk elérhetőségét, megküldjük Önnek az aktuális képzési kínálatunkat. A képzések árai tartalmazzák az oktatáshoz szükséges jegyzeteket, a vizsgadíjat és az étkezéseket.

Kihelyezett képzések. A kihelyezett képzéseinket partnereinknél (az általuk biztosított, vagy igény estén általunk megszervezett helyszínen) tartjuk. Ez a képzési forma azoknak ajánlott, akik 5-20 főt iskoláznak be. Ezen képzéseink árait egyedi, személyre szabott árajánlataink tartalmazzák. Az árak tartalmazzák: a felkészült oktatók költségeit, az oktatáshoz szükséges jegyzeteket, esettanulmányokat, írásvetítőt, fóliákat, írószereket, az oktatók utazási költségeit. A képzések időpontjai a partnereink igényéhez alkalmazkodnak.

Felnőttképzést kiegészítő szolgáltatásaink

Előzetesen megszerzett tudás mérése

"előzetes tudásmérés: annak felmérése, hogy a képzésre jelentkező dokumentumokkal nem igazolt tanulmányai vagy megszerzett gyakorlati tapasztalatai alapján képes-e a képzés során elsajátítandó tananyagegység követelményeinek teljesítésére, amelynek eredményeként a követelmények megfelelő szintű teljesítése esetén a tananyagegység elsajátítására irányuló képzési rész alól a képzésre jelentkezőt fel kell menteni"- 2013. évi LXXVII. törvény  a felnőttképzésről

Bemeneti kompetenciamérés

"bemeneti kompetenciamérés: a képzés megkezdéséhez szükséges kompetenciával való rendelkezést igazoló dokumentum hiánya esetén annak felmérése, hogy a képzésre jelentkező birtokában van-e azoknak a kompetenciáknak, amelyek a képzés megkezdéséhez és annak sikeres elvégzéséhez feltétlenül szükségesek" -2013. évi LXXVII. törvény  a felnőttképzésről

További információ:

Németh Fanni
Üzletágvezető
Telefon: +36 30 231 5213
E-mail: f.nemeth@ttq.hu

Üzenet