• 2024-02-07

Információbiztonság az autóiparban

img

Nagy örömmel hívjuk meg Önöket a magyar autóipar szereplőinek dedikált Információbiztonsági Konferenciánkra. A rendezvényünk egyedülálló alkalmat teremt arra, hogy részletes betekintést nyújtson az információbiztonság legújabb trendjeibe, valamint az iparág specifikus kihívásaiba és megoldásaiba. A konferencia fő témakörei között szerepel a 2023. évi XXIII. (Kibertan) törvény és hatásai, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának munkásságának bemutatása, az ISO/IEC 27001-es szabvány alapú információbiztonsági irányítási rendszerek alkalmazása és auditálása, valamint a TISAX audit megismerése. Ezek a témakörök kiemelt jelentőséggel bírnak a magyar autóipar számára, tekintettel a folyamatosan változó nemzetközi szabályozási környezetre és a kibertér egyre növekvő fenyegetéseire. A TISAX, mint az autóipar specifikus információbiztonsági audit, külön szekciót kap a konferencián. Itt a résztvevők megismerhetik a TISAX előírásait, a kézikönyv alkalmazásának előnyeit, valamint azt, hogy hogyan tudják vállalataikban sikeresen megvalósítani és fenntartani a TISAX követelményeinek megfelelő információbiztonsági folyamatokat.

Miért érdemes részt vennie?

A konferencia egyedülálló lehetőséget kínál az információbiztonság, kiberbiztonság, az új NIS2 irányelv és a TISAX audit mélyebb megismerésére. Szakértő előadóink több dimenzióban mutatják be az aktuális kihívásokat és megoldásokat, így Ön is naprakész tudással gazdagodhat ezen létfontosságú területeken.

Mikor és hol?

A konferencia időpontja:
2023. március 27. Helyszín: HOLIDAY BEACH HOTEL**** (Budapest, Piroska u. 5, 1039)

Az esemény hibrid konferencia, online részvételre is van lehetőség!

Program és előadók: Többek között előad Király Anna, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának képviseletében. Az SZTFH látja el a Kiberbiztonság felügyeletének hatóságát a 2023. évi XIII. törvény értelmében!

Jelentkezni, a kérdőív kitöltésével, a honlap „Kapcsolat” oldalán, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén lehet, amennyiben bármi kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Kérjük, segítse munkánkat! Szeretnénk, ha konferenciánk a lehető leginkább az Ön igényeire szabott lenne. 

Ehhez kérjük, szánjon néhány percet a mellékelt kérdőív kitöltésére, melynek segítségével pontosabban megismerhetjük az Ön elvárásait és érdeklődési körét. Köszönjük, hogy időt szakít ránk, és reméljük, hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önt konferenciánkon. Bízunk benne, hogy rendezvényünk hozzájárul majd cégének sikeres és biztonságos működéséhez.

>>JELENTKEZÉS<<Vissza

Üzenet