• 2024-05-23

Autóipari beszállítói konferencia 2024

img
Autóipari Auditorok Klubja

2024. május. 23.-án tartjuk a DNV-vel közösen autóipari minőségügyi beszállítói konferenciánkat. A konferencián lehetőség van online és személyes részvételre is. 

Témák: 

IATF tanúsítás – Rules 6. verzió 

2024. április 1-től elérhető az IATF tanúsításra vonatkozó "Rules" dokumentumának 6. verziója. A tanúsító szervezeteknek 2026. január 1-től kell ezen új szabályzat szerint eljárniuk. 

Előadó: Faith Tamás vezető auditor, DNV


VDA AIAG APQP Control Plan 

Az autóipar jelentős újításokra számíthat az VDA (Verband der Automobilindustrie) és az AIAG (Automotive Industry Action Group) által kiadott APQP (Advanced Product Quality Planning) Control Plan új szabványainak köszönhetően. 

Előadó: Tamás Katalin vezető autóipari szakértő, T&T Quality Kft.


Adatvezérelt Autóipar: BI és AI megoldások ipari környezetben

Mennyire ismeri jól a környezetét? Az adatokból kinyerhető információ segít a hatékonyabb működésben és az objektív döntéshozatalban. Továbbá a BI és AI megoldások (legyen szó leíró vagy előremutató dashboardról, vagy mesterséges intelligenciáról) lehetőséget adnak arra, hogy az adatokban rejlő kincseket a lehető legjobban aknázhassa ki. 

Előadó: Tóbiás Dániel vezető adattudós, T&T Quality Kft. 


A folyamatszabályzás új módszerei és korlátai

 Az előadás bemutatja a gépi tanulás alkalmazásának legújabb módszereit az ipari folyamatok optimalizálására és prognózisát. Többek között, a mérési értékek előrejelzésére használt idősor-analízis technikáit (TSAF), a dinamikus mintavételezés (DS) előnyeit, valamint a több jellemzős és sokparaméteres folyamatszabályozási stratégiákat (IMC és MI), amelyek új dimenziókat nyitnak meg a hatékonyság és stabilitás területén.

Előadó: Hanthy László vezető autóipari szakértő, T&T Quality Kft.


Időpont és Helyszín: 

2024. május 23. 9:00-16:00 

HOLIDAY BEACH HOTEL**** (Budapest, Piroska u. 5, 1039) 

Ár: 

Személyesen: 50.000 Ft + ÁFA/fő 

Online: 40.000 Ft. + ÁFA/fő

…teljes program hamarosan!

Vissza

Konferencia adatai

  • Nyelvek: magyar
  • Időtartam: 1 nap
  • Elérhető: online, személyes, hibrid

Üzenet